Ελληνικά   Αγγλικά   
Αρχική Η εταιρεία Χρήσιμες συμβουλές Links  Καλάθι προϊόντων που με ενδιαφέρουν   Επικοινωνία 
Θυροτηλέφωνα Θυροτηλεοράσεις Μπουτονιέρες Αυτοματισμοι θυρών Κλειστα κυκλώματα TV Τηλεφωνία Ανταλλακτικά


Χρήσιμες συμβουλές/
 ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΘΥΡΩΝ Εκτύπωση

  1. Διαλέξτε το σύστημα αυτοματισμού,πριν κατασκευάσετε την γκαραζόπορτα. Ενδεχομένως να χρειάζονται κάποιες υποδείξεις στο σιδερά.
  2. Τα τηλεχειριστήρια είναι συσκευές ευαίσθητες στις πτώσεις, στον ήλιο και στα υγρά.Μην τα αφήνετε εκτεθειμένα στο ταμπλό του αυτοκινήτου, μην τα βάζετε μαζί με τα κλειδιά σας.
  3. Ο σωστός αριθμός τηλεχειριστηρίων που χρειάζεστε, είναι ίσος με τον αριθμό των αυτοκινήτων που έχετε συν ένα για το σπίτι.
  4. Τα κλειδιά απεμπλοκής του αυτοματισμού, για χειροκίνητη λειτουργία, είναι μοναδικά, φροντίστε λοιπόν να μη χαθούν.
  5. Αν ο αυτοματισμός σας έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία, φροντίστε να τη αλλάζετε κάθε δύο χρόνια. Ετσι, όταν τη χρειαστείτε, θα είναι πάντα έτοιμη.
  6. Φροντίστε ο αυτοματισμός συρόμενης πόρτας να είναι καθαρός από χόρτα, χώματα,πέτρες και σαλιγκάρια ή μυρμήγκια. Να ξέρετε ότι η θερμότητα του μοτέρ έλκει τα σαλιγκάρια και τα μυρμήγκια.
  7. Αν θέλετε μονόφυλλη ή δίφυλλη ανοιγόμενη πόρτα, προσέξτε, όταν το φύλλο της πόρτας ανοίγει 90 μοίρες, να υπάρχει πίσω του ελεύθερος χώρος 17-20cm, για να χωράει το μπράτσο.
  8. Να θυμάστε ότι ο αυτοματισμός θύρας δεν είναι σύστημα ασφαλείας. Οπότε μην επαφίεστε στη σιγουριά, ότι δεν παραβιάζεται.
  9. Να τοποθετείτε πάντοτε το ζεύγος φωτοκυττάρων που δίνεται μαζί με το σύστημα. Τα φωτοκύτταρα αποκλείουν το κλείσιμο της πόρτας, όταν περνάει αυτοκίνητο ή πεζός.


ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΑ - ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ
Είσοδος μελών:
Email:
Κωδικός:
Υπενθύμηση του κωδικού μου
Αναζήτηση



με τιμή:
     
OK
copyright @2008 elvox.gr